Roll-up banner

Praktičan i jednostavan za montažu. Uz kvalitetan stalak i konstrukciju dolazi i transportna platnena torba s ručkama za prenošenje i zaštitu od oštećenja.

 • kvalitetan print na 100% poliesterskom materijalu
 • stabilan mehanizam i postolje
 • atraktivan izgled idealan za sajmove
 • iznadprosječna trajnost printa

Dimenzije i upute za održavanje

 • Tkanina:
  – Deco poliesterska tkanina

  – težina: 205 g/m2
 • Dimenzije:
  standardne dimenzije: 100×200 cm, 85×200 cm

Upute za pripremu datoteka

Savjeti za najbolje rezultate ispisa printa.

Kako biste osigurali da vaš dizajn izgleda što bolje, grafičku pripremu napravite u jednom od za to predviđenih Adobe grafičkih alata u omjeru 1:1 s rezolucijom najmanje 72 dpi i maksimalno 300 dpi  ili  omjeru 1:10 s rezolucijom najmanje 720 dpi i maksimalno 3000 dpi (rezolucije se odnose na rasterske datoteke). Što je dizajn manji potrebna je veća rezolucija i obratno što je dizajn veći potrebna je manja rezolucija. Naprimjer dizajn 1:1 10×15 cm potrebna je rezolucija 300 dpi. dizajn 300×200 cm potrebna je rezolucija 100 dpi. Datoteku spremite u PDF formatu sa profilom CMYK Coated Fogra 39. U slučaju da se radi o pripremi koja sadrži samo raster (sliku) datoteku možete spremiti u TIFF formatu bez slojeva (Layers) i sa LZW kompresijom i profilom CMYK Coated Fogra 39. 

Svi digitalni ispisi u pravilu se printaju u CMYK modu. Ukoliko želite koristiti neke od specijalnih takozvanih spot boja možete koristiti Pantone Solid Coated, ali nemojte mješati CMYK ili RGB i Pantone Solid Coated u istoj datoteci jer bi rezultat printa mogao biti nezadovoljavajući. Uvijek koristite samo jedan Color Mode.

Unikatno i jedinstveno

Tisuće jedinstvenih proizvoda u našem shopu

Besplatna dostava

Nudimo besplatnu dostavu za narudžbe iznad 200€

Sigurno plaćanje

Prilikom kupnje informacije se premještaju u sef

Korisnička podrška

Kontaktirajte nas na broj tel: +385 42 332 555

Kategorije: ,
.