Grafko-Caspar

Ako vidiš negdje tekstilni transparent kojeg ni uragan nije uništio, znaj da je vjerojatno nastao u našoj tvornici. Već 25 godina skupljamo iskustva, pratimo razvoj tehnologije i ulažemo u nove tehnike. To nas je dovelo u sam vrh proizvođača zastava, transparenata, okvira i zaslona od tekstila.

Slijedimo trendove i uložili smo u tehnologiju digitalnog tiska na tekstil. Grafko-caspar jedna je od najvećih tvrtki na jugoistoku Europe koje se njime bave. Digitalni tisak odličan je za manje količine tiska, što znači da je idealan partner osobinama koje izrazito cijenimo: individualnosti i kreativnosti.

Zato, ako imaš kakvu neobičnu ideju (recimo, odlučio si osnovati svoju državu), osmisli svoj dizajn i mi ćemo ga otisnuti roll-to-roll ili direct-to-garment tehnikom na tvoju novu državnu zastavu.

Ekipa Grafko – Caspar

Kako postižemo najbolje rezultate i dajemo top proizvode? Tako što svi zajedno djelujemo kao jedna velika obiteljska zajednica. I ne, to ne uključuje samo nas zaposlenike, već i tebe – našeg partnera ili kupca. Uvijek imamo topli pristup i radimo na odličnom iskustvu svih uključenih u naš kreativni proces.

Optimizam naših boja i veseli dizajni kao da prožimaju naš radni prostor. U svakoj suradnji mladih i maštovitih dizajnera te iskusnih radnika u proizvodnji osjeća se timski duh i pozitivnost. Od našeg malog pogona do drugog kraja planete gdje putuju naši proizvodi, želimo da je svugdje prisutan duh našeg veselog Grafko – Caspar tima.