Pitanja? Potražite odgovore ovdje.

Ne možete pronaći odgovor na naše pitanje? Uvijek nas možete kontaktirati na +385 42 332 555 ili nam poslati upit na email adresu [email protected].

Sadržaj

DIZAJN

KOLIČINE

DOSTAVA

CIJENE I PLAĆANJE

POVRATI

Naravno! Vaš dizajn nam možete poslati u tri različita formata: JPEG, PDF or TIFF.

Ne, možete koristiti bilo koju boju koju želite, no da bi boja izgledala onako kako ste zamislili, svakako pročitajte naš vodič Kako pripremiti datoteku za upload.

Kako bi vaša umjetnička djela i fotografije bile isprintane na zastave i druge proizvode, potrebno je uvijek provjeriti da li slika ima dovoljnu kvalitetu, tj. rezoluciju. Razlučivost slike izražena je u pikselima, kao vertikalni broj piksela po vodoravnom broju piksela. Na primjer, 1920×1080 je učestala rezolucija računalnih zaslona.

Pri printu slike nije dovoljno samo znati rezoluciju kako bi znali da li će slika biti oštra ili mutna za veličinu vaše zastave. Kada je riječ o printerima, razlučivost može biti različito izražena – DPI ili pikseli po inču (2,54 cm). Printamo u 150 DPI rezoluciji, što znači da na jednom inču tkanine printer reproducira 150 točkica koje su na zaslonima vidljive kao pikseli. 

Kad bi na primjer imali sliku rezolucije 2000px x 2000px na 150dpi, maksimalna veličina printa ma tkaninu bila bi 34cm x 34 cm. Ako želite print fotografije dimenzije 1m x 1m u 150dpi rezoluciji, razlučivost vaše fotografije trebala bi biti 5906px x 5906px, što je otprilike 35 mega piksela. Ukoliko želite učitati ilustraciju ili sliku i ponavljati ju kako bi dobili uzorak, možete je učitati u 150dpi rezoluciji i nakon toga joj koristeći customizator smanjivati veličinu sve dok niste zadovoljni rezultatom.

Nudimo popust na veće količine. Kod narudžbi većih količina najbolje da nas direktno kontaktirate na [email protected]

Nudimo mogućnost personaliziranog printa na zastave i druge proizvode počevši od minimalne količine od 1 metra dužnog.

Kod velikih količina preporučljivo je naručiti probni uzorak kako bi bili sigurni da vam se sviđa izgled printanih boja na vašem odabranom materijalu ili proizvodu.

U prosjeku, personalizirano printani proizvodi spremni su za slanje do 3 dana nakon izvršene narudžbe. Vrijeme dostave ovisi o vašoj lokaciji i odabranom opcijom slanja. Ako vam je hitno i željeli biste osobno pokupiti svoju narudžbu, možete nas kontaktirati, a mi ćemo vam rado pomoći. Za više informacija o slanju i dostavi kliknite ovdje.

GLS

Cijena dostave ovisi o veličini i težini pošiljke i biti će automatski izračunana prilikom odabira adrese dostave. Za više informacija o troškovima dostave kliknite ovdje.

Trenutno dostavljamo samo unutar Europe. Ukoliko ste kompanija zainteresirana za veće količine, možete nas direktno kontaktirati, neovisno o lokaciji.

Prihvaćamo plaćanja debitnih (Maestro) i kreditnih (Mastercard, American Express i Visa) kartica, kao i plaćanje PayPalom. U primjeru da želite naručiti veću količinu proizvoda ili platiti po predračunu, molimo da nas kontaktirate na [email protected] 

Naša internet trgovina koristi 3-D Secure sigurnosni standard za plaćanja kreditnim i debitnim karticama.

Sigurnosni standard 3-D Secure je usluga potvrde identiteta vlasnika kartice i sigurne kupnje na internetu debitnim te kreditnim karticama. Prilikom plaćanja karticom na internetu plaćanje, odnosno transakciju potvrđujete tokenom, m-tokenom, jednokratnom lozinkom koju primate na vaš mobitel, i sl. Način potvrđivanja transkacije se razlikuje s obzirom na banku koju imate.

CVV (Card Verification Value) je troznamenkasti broj koji možete pronaći na poleđini vaše kartice.

Budući da printamo na zahtjev, povrati se nažalost ne mogu prihvatiti. Kako bi osigurali da ćete biti zadovoljni bojama i rezolucijom vaših dizajna , pripremili smo detaljni vodič za pripremanje dokumenata za print. Dodatno, svaki personalizirano printani proizvod mora proći detaljnu kontrolu kvalitete kako bismo bili sigurni da je s naše strane sve dobro napravljeno. Svakako nas kontaktirajte ako imate bilo kakva pitanja o vašem proizvodu.