Navijački asortiman!

Pogledaj cijelu ponudu.

Izrada zastava i tekstilnih transparenata

Ako vidiš negdje tekstilni transparent ili zastavu kojeg ni uragan nije uništio, znaj da je vjerojatno nastao u našoj tvornici.
Već 25 godina skupljamo iskustva, pratimo razvoj tehnologije i ulažemo u nove tehnike.
To nas je dovelo u sam vrh proizvođača zastava, transparenata, okvira i zaslona od tekstila.

Grafko Caspar

Pogledaj Video

Navijački asortiman

Od kratkih majica i dukserica, pa do onesie kompleta sa tvojim imenom!

Istraži ponudu gotovih zastava

Osim standardnih državnih zastava, nudimo i mogućnost izrade
personaliziranih zastava s vašim dizajnom u svim mogućim dimenzijama.

4 razloga

POUZDANOST

Svojim kupcima i partnerima nudimo brzu, kompetentnu i pouzdanu uslugu. Interno zaokruženi proces proizvodnje omogućuje nam pravovremenu i fleksibilnu reakciju na sve Vaše zahtjeve.

KVALITETA

Vrhunskom kvalitetom materijala postižemo izvanrednu izdržljivost proizvoda, daleko veću u odnosu na druge proizvode dostupne na tržištu. Svi proizvodi izrađeni su pomoću najsuvremenije tehnologije digitalnog tiska na tekstil. Dokazana kvaliteta izrade postignuta je višegodišnjim iskustvom u tisku, šivanju i odabiru vrhunskih tkanina i repromaterijala.

KAPACITET

Punih 25 godina iskustva i razvoja također se odrazilo na naše proizvodne kapacitete. Mjesečni kapacitet od 150 tisuća kvadratnih metara printa na tekstil omogućuje nam da u vrlo kratkom roku zadovoljimo sve potrebe svojih kupaca i partnera.

INOVACIJA

Jasan fokus na strategiju inovacija i kreativnosti omogućio nam je stratešku prednost i diferencijaciju od konkurenata. Uvođenje najnovijih tehnologija u naše proizvodne procese daje nam niz novih mogućnosti u stvaranju inovacija u području digitalnog tiska na tekstil. Želja da svojim kupcima i partnerima ponudimo najbolje i najsuvremenije proizvode motivira nas da i dalje nastavimo ulagati u tehnološke inovacije.

Ponuda Proizvoda

VIDI SVE PROIZVODE

Caspar Create

Dio Grafko Caspar kompanije, zaseban brend za modu i suradnju s dizajnerima.

Neki od naših radova

Krajnji primatelj financijskog instrumenta sufinanciranog iz Europskog fonda za regionalni razvoj u sklopu Operativnog programa „Konkurentnost i kohezija”.