Grafko-Caspar

Ako imate pitanja o našim proizvodima i uslugama, Kontaktirajte nas

4 razloga

POUZDANOST

Svojim kupcima i partnerima nudimo brzu, kompetentnu i pouzdanu uslugu. Interno zaokruženi proces proizvodnje omogućuje nam pravovremenu i fleksibilnu reakciju na sve Vaše zahtjeve.

KVALITETA

Vrhunskom kvalitetom materijala postižemo izvanrednu izdržljivost proizvoda, daleko veću u odnosu na druge proizvode dostupne na tržištu. Svi proizvodi izrađeni su pomoću najsuvremenije tehnologije digitalnog tiska na tekstil. Dokazana kvaliteta izrade postignuta je višegodišnjim iskustvom u tisku, šivanju i odabiru vrhunskih tkanina i repromaterijala.

KAPACITET

Punih 25 godina iskustva i razvoja također se odrazilo na naše proizvodne kapacitete. Mjesečni kapacitet od 150 tisuća kvadratnih metara printa na tekstil omogućuje nam da u vrlo kratkom roku zadovoljimo sve potrebe svojih kupaca i partnera.

INOVACIJA

Jasan fokus na strategiju inovacija i kreativnosti omogućio nam je stratešku prednost i diferencijaciju od konkurenata. Uvođenje najnovijih tehnologija u naše proizvodne procese daje nam niz novih mogućnosti u stvaranju inovacija u području digitalnog tiska na tekstil. Želja da svojim kupcima i partnerima ponudimo najbolje i najsuvremenije proizvode motivira nas da i dalje nastavimo ulagati u tehnološke inovacije.

Unikatni proizvodi

Tisuće jedinstvenih proizvoda u našem shopu

Besplatna dostava

Nudimo besplatnu dostavu za narudžbe iznad 300 €

Sigurno plaćanje

Prilikom kupnje Vaše transakcijske informacije se premještaju u “sef”

Korisnička podrška

Uvijek nas možete kontaktirati na broj telefona +385 42 332 555