Expo PickUp display

Visokokvalitetni Expo PickUp display savršeni su za reklamiranje Vaših proizvoda. Široka primjena i izdržljivost čine ih izvrsnima za trgovine, sajmove, reklame i prezentaciju proizvoda, za javna događanja, kao i za uređivanje interijera.

Dostupnost u svim veličinama, jednostavnost postavljanja i brza isporuka garantiraju maksimalnu fleksibilnost. Okvir nabavljate jednom, dok tkaninu s isprintanim motivom možete mijenjati prema potrebi. Da bi tkaninu bilo lakše instalirati u utor okvira, na njenim rubovima nalazi se ušivna PVC/silikonska traka.

 • kombinirajte više komada PickUp Displaya kako biste stvorili željeni oblik okvira (npr. L ili U oblik) 
 • brza i jednostavna montaža (savršen i praktičan izbor za sajmove)
 • HD rezolucija printa
 • mogućnost printa s prednje i stražnje strane okvira
 • kvalitetna slika bez površinske naboranosti

Dimenzije i upute za održavanje

 • Tkanina:
  – “Deco tkanina”  
 • Sastav:
  – 100% poliester
  – težina: 205 g/M2
 • Dimenzije:
  standardne dimenzije: 100×300 cm, 200×300 cm, 300×300 cm, 400×300 cm, 500×300 cm

Upute za pripremu datoteka

Savjeti za najbolje rezultate ispisa printa.

Kako biste osigurali da Vaš dizajn izgleda što bolje, grafičku pripremu napravite u jednom od za to predviđenih Adobe grafičkih alata u omjeru 1:1 s rezolucijom najmanje 72 dpi i maksimalno 300 dpi  ili  omjeru 1:10 s rezolucijom najmanje 720 dpi i maksimalno 3000 dpi (rezolucije se odnose na rasterske datoteke). Što je dizajn manji potrebna je veća rezolucija i obratno; što je dizajn veći potrebna je manja rezolucija. Naprimjer za dizajn 1:1 10×15 cm potrebna je rezolucija 300 dpi., dok je za dizajn 300×200 cm potrebna rezolucija 100 dpi. Datoteku spremite u PDF formatu s profilom CMYK Coated Fogra 39. U slučaju da se radi o pripremi koja sadrži samo raster (sliku) datoteku možete spremiti u TIFF formatu bez slojeva (Layers) i s LZW kompresijom i profilom CMYK Coated Fogra 39. 

Svi digitalni ispisi u pravilu se printaju u CMYK modu. Ukoliko želite koristiti neke od specijalnih takozvanih spot boja možete koristiti Pantone Solid Coated, ali nemojte miješati CMYK ili RGB i Pantone Solid Coated u istoj datoteci jer bi rezultat printa mogao biti nezadovoljavajući. Uvijek koristite samo jedan Color Mode.

Unikatno i jedinstveno

Tisuće jedinstvenih proizvoda u našem shopu

Besplatna dostava

Nudimo besplatnu dostavu za narudžbe iznad 200€

Sigurno plaćanje

Prilikom kupnje informacije se premještaju u sef

Korisnička podrška

Kontaktirajte nas na broj tel: +385 42 332 555

.