Bura zastava

Naših 25 godina iskustva naučilo nas je da kvalitetu zastave određuju tri faktora: težina i čvrstoća samog materijala, kvaliteta printa te kvaliteta konfekcije. Temeljem toga nudimo Vam tri mogućnosti odabira kvalitete materijala zastave: Maestral”, “Tramont” i “Bura”, koja je jedna od najboljih zastava na svijetu. Uvijek smo spremni pružiti Vam savjet prilikom odabira adekvatnog materijala zastave koji će zadovoljiti Vaše potrebe i uvjete.

 • 155 g/m2
 • 100% probojnost printa na drugu stranu
 • najizdržljivija zastava u ponudi
 • preporučuje se za korištenje u ekstremnim vremenskim uvjetima* Od zastave “Bura” jedina izdržljivija zastava je “Bura+”Budući da je krajnji rub zastave njezin najosjetljiviji dio, odlučili smo u ponudu staviti i verziju zastave “+”. To je zastava sa zaobljenim rubom koji joj pruža veću izdržljivost, trajnost i moderan izgled. Verzija “+” dostupna je i   za zastave “Maestral” i “Tramont”.

Dimenzije i upute za održavanje

 • Tkanina:
  – “Bura” 
 • Sastav:
  – 100% poliester
  – težina: 155 g/m2
 • Dimenzije:
  – standardne dimenzije: 100×200 cm, 100×300 cm, 150×400 cm
  – mogućnost personalizirane dimenzije maksimalne širine 2,5 m
 • Za najbolji izgled i izdržljivost zastave, preporučuje se slijedeći način održavanja:
  – Strojno pranje sa blagim deterđentima na 30°C
  – Ne izbjeljujte tkaninu
  – Ne sušite u sušilici

Upute za pripremu datoteka

Savjeti za najbolje rezultate ispisa printa.

Kako biste osigurali da Vaš dizajn izgleda što bolje, grafičku pripremu napravite u jednom od za to predviđenih Adobe grafičkih alata u omjeru 1:1 s rezolucijom najmanje 72 dpi i maksimalno 300 dpi  ili  omjeru 1:10 s rezolucijom najmanje 720 dpi i maksimalno 3000 dpi (rezolucije se odnose na rasterske datoteke). Što je dizajn manji potrebna je veća rezolucija i obratno; što je dizajn veći potrebna je manja rezolucija. Naprimjer za dizajn 1:1 10×15 cm potrebna je rezolucija 300 dpi., dok je za dizajn 300×200 cm potrebna rezolucija 100 dpi. Datoteku spremite u PDF formatu s profilom CMYK Coated Fogra 39. U slučaju da se radi o pripremi koja sadrži samo raster (sliku) datoteku možete spremiti u TIFF formatu bez slojeva (Layers) i s LZW kompresijom i profilom CMYK Coated Fogra 39. 

Svi digitalni ispisi u pravilu se printaju u CMYK modu. Ukoliko želite koristiti neke od specijalnih takozvanih spot boja možete koristiti Pantone Solid Coated, ali nemojte miješati CMYK ili RGB i Pantone Solid Coated u istoj datoteci jer bi rezultat printa mogao biti nezadovoljavajući. Uvijek koristite samo jedan Color Mode.

Unikatno i jedinstveno

Tisuće jedinstvenih proizvoda u našem shopu

Besplatna dostava

Nudimo besplatnu dostavu za narudžbe iznad 200€

Sigurno plaćanje

Prilikom kupnje informacije se premještaju u sef

Korisnička podrška

Kontaktirajte nas na broj tel: +385 42 332 555

Kategorije: ,
.